27 Kasım 2011 Pazar

GameX 2011'i Sallamaya Gidiyoruz!

Merhaba Dostlar,


Her yıl İstanbul / Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında yapılan GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'na bu sene Joygame olarak damgamızı vurmaya gidiyoruz. Alanı organize etme görevi bana verildi. 2 Türkiye turunun ardından bu fuar tecrübelerime tecrübe katacak. Sizlerin de desteği ile bu etkinliği de başarılı bir şekilde atlatacağız.

Peki Fuarda Neler Olacak?

1- 2012'ye damgasını vuracak olan 3 oyunun ilk gösterim ve testleri. Divine Soul, Cengiz Han 2, ZombiRock.
2- Cengiz Han 2 kapalı beta hesaplarını dağıtacağız.
3- Wolfteam Promo Code'ları dağıtacağız. (İçinde Oyun İçi Hediyeler Olan Kodlar) Ayrıntılar fuarda.
4- Kehanet Online Promo Code'ları dağıtacağız.  (İçinde Oyun İçi Hediyeler Olan Kodlar) Ayrıntılar fuarda.
5- Joygame Ekibi, fuarda oyuncular ile tanışacak. Hangi görevlilerin katılacağını aşağıda listeledim. .
6- Wolfteam Turnuvası. Ayrıntıları için Tıklayınız.
7- Kehanet Online Etkinlikleri. Ayrıntıları için Tıklayınız.
8- Cengiz Han 2 Etkinlikleri. Ayrıntıları için Tıklayınız.
9- ZombiRock Etkinlikleri. Ayrıntıları için Tıklayınız.
10- Wolfteam karakterlerine bürünen oyuncularımız, büründüğü karakterleri kazanma şansı kazanacak. Ayrıntıları için Tıklayınız.
11- Fuar alanına gelen tüm Wolfteam oyuncuları her geldiği gün için hediye kazanacak. Her gün gelen oyuncular 30 günlük özel versiyon Pedro Gomes kazanacak. Ayrıntıları için Tıklayınız.

Ben 4 gün fuar alanında olacağım. Tüm Shield (Joygame) Tayfası'nı fuara bekliyorum.

İstanbul dışında olan oyuncularımızın sitemlerini anlıyorum. Lütfen aşağıdaki yazımı okuyunuz.

GameX Fuarı, Rönesans Fuarcılık tarafından organize edilen bir etkinlik olduğu için, fuarın yapılacağı ili de fuarcılık şirketi belirliyor. Bu tür organizasyonlar diğer illerimizde de yapılırsa, mutlaka Joygame olarak fuardaki yerimizi alacağız.

İstanbul dışındaki katılımcılar, BURAYA tıklayarak fuar alanına nasıl gelebileceklerini öğrenebilir.

Joygame Ekibinden Kimler Fuarda Olacak?


SHR Group Marketing Director Amrasamandil 
Joygame Topluluk Yöneticisi Shield 
Wolfteam: Producer Drakkahn, Assistant Producer Raunen, Takım Lideri OG_Jotun, OG_Mactire, OG_Reiatsu, OG_Iroichi, TY_AmonRa 
Kehanet: Producer Darknsky, Takım Lideri Durkaen, OG_Hermod, OG_Polgara, TY_Marsis, TY_Azazel 
Cengiz Han 2: Producer Mullrian, OG_Orgulas, OG_Esculope, OG_Aranel 
ZombiRock: OG_Lethainne, OG_Remmirath, OG_Uranos, TY_JoyPark 
Fuar boyunca diğer Joygame görevlileri de fuarı ziyaret edecek.


Fuarda görüşürüz. :)

17 Kasım 2011 Perşembe

Wolfteam Kampanya Hediyelerinin Gönderimi


Merhabalar,


Kampanya hediyeleri, kampanya detaylarında yazdığı üzere; "en geç 21 iş günü içerisinde" gönderilmesi öngörülmektedir. Yapımcı firmamızın oluşturduğu hediye gönderme sistemini hızlandırmak için tüm ekibimizce çalışıyoruz. 21 iş gününden önce tüm hediye gönderimini tamamlamayı hedefliyoruz.

İş günü denir?
Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinin hesaplanmadığı sürece nedir.
Örneğin; 28 Ekim'de biten "Bu Kampanya Sizin" adlı kampanya için ön görülen hediye gönderim süreci 21 iş günüdür. Kampanya bitim tarihinden itibaren hesaplandığında öngörülen son gün 01 Aralık Perşembe günüdür.

Öngörülen tarih 01 Aralık olsa da Joygame olarak tüm hediye gönderimlerini daha erken tarihte bitirmeyi hedeflemekteyiz.

01 Aralık tarihine kadar hediyeniz gelmez ise www.joygame.com/destek adresinden talebinizi bize iletebilirsiniz. 01 Aralık öncesi gönderilecek talepler hakkında işlem yapılmayacaktır.


İlgi ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

15 Kasım 2011 Salı

Wolfteam Hileleri İle Mücadele



Hileler Online oyunların baş belasıdır. Joygame olarak Türkiye'de yapılması zor olan işleri yapmaktan gurur duyuyoruz. Hileleri kapatmak işimize gelmiyormuş gibi bir düşüncenin bile varolduğu bir ortamda sağlıklı bireylerin sağlıklı yorumlar yapması kadar bizi sevindiren bir şey olamaz. eleştiri yapılmadan önce Joygame'in SHR adlı bir şirketin ürünü olduğu ve bu şirketin devamlılığını sürdürebilmek ve istihdam yaratmak için para kazanması gerektiğini unutmayın. Bunu sağlayabilmesi için de, hilelerin yok olması gerçeğini unutmamak gerek. Hileler bize sadece zarar vermektedir. Sizler burada "Hile de, hile de hile, Hile de hile" konuları açarak. Hileye olan tepkinizi gösteriyorsunuz. Bu tepkiler aklı selim kişiler tarafından empati ve sağlıklı düşünce ile yapıldığında bizi motive ediyor. Eleştirileri kendini bilmez şekilde yapan ve gram empati yapmasını bilmeyen kişiler yaptığında da hiç bir anlamı olmuyor.

Şirket prosedürleri, oyun sistemleri, hack sistemleri, çalışma alanları gibi bilgilere sahip olmadan yapılan eleştirilerin bize ve oyunculara bir yararı olmuyor. Bize destek vermek isteyen oyuncuların yapması gereken en önemli yardım; her oyuncunun üzerine düşen vazife olan gerekli şablonlara uygun şikayet mekanizmasıdır. Oyun gözlemcilerimiz 24 saat oyunda gözlem yaparak hile, küfür, haksız kazanç yapan oyuncuların görüntülerini kayıt ederek gerekli engelleme işlemlerini gerçekleştirmektedir. Tabi ki bu her hile yapan kişilerin gözlemleneceği anlamına gelmez. Bunun için yüzlerce oyun gözlemcisine ve oyun görevlisine ihtiyaç olur ve bu hileyi engellemeyeceği için zaruri bir eylem haline gelir.

Şu an için geçici çözümlerimiz hileleri ele geçirerek dünyadaki en hızlı işlem yapma yeteneğine sahip olan Apex firmasına iletmektir. Bunun yanında hack yazılımcıları da aynı şekilde yeni hile geliştirdikleri için bu geçici çözüm futbol maçındaki kaleciler arasında degajlaşmaya dönüyor. Aradaki zamanda da doğal olarak hileye başvuran oyuncular, diğer oyuncuları ve bizleri rahatsız etmeye devam etmektedir.

Bu krizin tek çözümü kesin ve kalıcı bir çözüm bulunmasıdır ve Joygame olarak çok büyük bir projeye girişmiş durumdayız. Bu sistemin oluşturulması, test edilmesi, oyuna dahil edilmesi bir süreç istemekte ve bu süreçte yapılacak olan geçici çözümlerle idare etmek zorundayız.

Oyuncularımızın bize olan ilgisi ve bunun yanında gelen yardım etme isteği bizi ne kadar çok sevindiriyor bilemezsiniz. Dış yetki isteyen bir çok oyuncumuz var fakat bu çok tehlikeli bir durumdur. Bunun yerine tüm oyuncuların hile kullanan kişileri şikayet etmesi bizim en çok istediğimiz yardımdır. Bu oyuncularımızın oyunu ne kadar sahiplendiğini göstermektedir.

6 Kasım 2011 Pazar

2012'ye Yeni Oyunlarla Giriyoruz!

Türkiye'nin en büyük oyun ve eğlence platformu olmanın belli sorumlulukları var. Bu sorumluluklardan biri de "Oyuncuların daha çok seçme hakkına sahip olması" 2012'ye 2 yeni oyun ile girerek, oyun sayımızı 7'ye çıkartıyoruz. Böylece her oyunsever kendi tarzına uygun oyunu Joygame'de bulabilecek veya istediği kadar oyunu tek bir hesap İle oynayabilecek.


Yeni oyunlarımızı biraz tanıtayım.


MMORPG türünde. Efsanevi komutan Cengiz Han'ın hikayesi ile zenginleşen bu oyun, renkli grafikleri, binek sistemi, savaş sistemi, eğlenceli görevler ile bir çok MMORPG oyun arasında kendini öne çıkartıyor. Oyunu seçmemizdeki en büyük unsurlardan biri, oyuncular ile yaptığımız testtir. Testte oyuncuları oyunun başından kaldırmakta zorluk çektiğimi söyleyebilirim. Oyunun içindeki en farklı sistemlerden biri de Otomatik Atak sistemi. Bilgisayar başından kalktığınızda, karakterinizi otomatik olarak atak yaptırabilir ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 

Oyunun Facebook Sayfasını takip ederek yayınlanan ekran görüntüleri ve videoları izleyebilir, oyunun çıkış tarihini öğrenerek kapalı betaya katılma şansınızı arttırabilirsiniz. 





MMOAction türündeki bu oyun Türkiye'deki diğer oyunlar arasındaki en farklı oyun olarak oyunseverlere sunulacak. Konusu ve karakterleri ile çok farklı olan bu oyunda Gitarist, İtfaiyeci, Forvet, Boksör, Beyzbolcu olabilirsiniz. Bunlar sadece başlangıç. Oyunda Aksiyon hiç bir zaman bitmiyor ve sürekli etkinlik yapmaya müsait bir oyun olması da oyuncu ve yöneticiler arasındaki bağların ne kadar sıcak olacağının göstergesi. 

Oyunun Facebook Sayfasını takip ederek yayınlanan ekran görüntüleri ve videoları izleyebilir, oyunun çıkış tarihini öğrenerek kapalı betaya katılma şansınızı arttırabilirsiniz. 


İyi eğlenceler. 

4 Kasım 2011 Cuma

Joygame Hesabınız Sihirli Bir Anahtar Gibidir!

Merhabalar,


Joygame'in en önemli özelliklerinden biri; 1 hesap ile Joygame'in tüm oyunlarını oynamaktır.

Joygame hesabınız sihirli bir anahtar gibidir ve bu anahtar Joygame'deki tüm oyunların kapısını açarak sizi karmaşık anahtarlığınızdan kurtarıyor. Joygame'de her bir oyun için bir hesaba ihtiyacınız olmaz. Kullanıcı adı, şifre, e-posta kargaşasına son veren bu sistemi bilmeyen arkadaşınız varsa uyarın. 1 hesap ile tüm Joygame oyunlarını oynamak için aynı hesapla oyunun sitesine giderek hesabınızı aktive etmeniz yeterli olacaktır.

Kaliteli ve güvenli bir oyun hesabı için aşağıdaki önerilere dikkat edin:

• Her zaman kontrol ettiğiniz ve hiç kimsenin şifresini bilmediği bir e-posta adresiniz olsun. Bu e-posta adresinizi önemli olan  tüm işlemlerde kullanınız.
• Her zaman kullanabileceğiniz ve size özgün olan bir Kullanıcı Adınız olsun. Böylece her yerde bu ismi kullanabilir ve "Kullanıcı adım neydi" dye düşünmezsiniz.
• Güvenli ve hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir şifre belirleyin ve bu şifreyi önemli olan tüm alanlarda aynı şekilde kullanın. Şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayın.

Yukarıdaki maddeleri önemle uygularsanız hayatınız boyunca hiç bir internet sitesinde sıkıntı yaşamazsınız.

İyi eğlenceler .

1 Kasım 2011 Salı

Oyna Bakalım, Nasıl Oynuyorsun Yarışması

Merhaba Dostlar,


Ben bir Okan Bayülgen hayranıyım. O kadar çok izliyorum ki bu etkinliği de onun programındaki bir "Bak bize, nasıl bakıyorsun" adlı etkinliğinden uyarladım. Umarım beğenirsiniz.

Yarışma çok basit!
-Bilgisayar karşısına geçiyorsunuz.
-İlginç bir şekilde Joygame oyunlarından birini oynuyorsunuz.
-Birisine fotoğrafınızı çekmesini rica ediyorsunuz.
-Bu fotoğrafı yarışma konusu altına ekliyorsunuz.

Unutmayın! İlk 10 fotoğraf sahiplerini güzel ödüller bekliyor. Bu ödülleri kazanmak için çok yaratıcı olmanız gerekiyor! Örneğin amuda kalkıp Kehanet Online oynamak gibi :=)

Yarışma ödülleri, ayrıntılar, kurallar, bilmem neler hepsi aşağıdaki bağlantıda.

Oyna Bakalım Nasıl Oynuyorsun / Ödüllü Joygame Yarışması



Tüm Shield Tayfasının fotoğraflarını görmek istiyorum :)

Bol şanslar.

Joygame Forumuna Resim Eklemek

Merhaba Dostlar,


"Oyna Bakalım Nasıl Oynuyorsun" adlı yarışmaya katılmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki resimli anlatım ile fotoğraflarını yarışma konusuna ekleyebilir. Resimleri büyültmek için üzerilerine tıklayınız.

1-Kaliteli bir resim yükleme sitesine giriniz. Örneğin:
http://www.ressim.net
http://tinypic.com/
http://imageshack.us/

2-Fotoğrafınızı resim yükleme sitesine yükleyin.

















3-Yükleyeceğiniz yarışma fotoğrafını seçin ve Aç butonuna basın.















4-Fotoğraf seçme işleminden sonra "Hemen Yükle" butonuna basın.








5-Yükleme işlemi bittikten sonra karşınıza çıkan sayfada bulunan "Direct Linki" "kopyalayın"













6-Linki kopyaladıktan sonra, Joygame Forumundaki yarışma konusuna gidin. Hızlı Yanıt Ver alanına gelerek "Resim Ekle" butonuna tıklayınız. Gelen küçük pencereye, kopyalamış olduğunuz direkt linki yapıştırın ve "Tamam" butonuna tıklayın.
Yarışma Konusu: http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=123297









7-Dilerseniz mesaj kısmına bir de Fotoğraf için küçük bir yazı yazarak "Hızlı Yanıt Ver" butonuna basınız.








MUTLU SON :=)
















Oyna Bakalım Nasıl Oynuyorsun yarışmasında herkese bol şanslar dilerim.