29 Mart 2012 Perşembe

Shield Show Yakında Başlıyor!



Çok yakında başlayacak olan ve her Cuma saat 17:00'de yapılacak canlı yayında birçok etkinlik Joygame oyuncularını bekliyor. Blog sayfam üzerinde yapacağım canlı yayına, tüm oyuncular sosyal medya aracılığı ile mesajlarını gönderebilecek ve yarışmalara katılabilecek.


• Joygame ve Joygame Oyunlarından Son Haberler
• Hediyeli Etkinlikler
• Eğlenceli Soru-Cevaplar
• Joygame'e Özel Yarışmalar
• Joygame Görevlileri İle Röportajlar
• Canlı Yayına Özel Sürprizler

Hepsi ve daha fazlası, çok yakında Shield Show'da!

http://joyshield.blogspot.com/p/shield-tv.html


16 Mart 2012 Cuma

Joygame Oyun Test Grubu

Joygame oyunlarını, Joygame oyuncuları seçer!

Yayınlayacağımız oyunları, oyuncularımızın da test etmesi ve fikirlerini sunması için bir test grubu kuruyoruz. Bu gruba katılacak olan oyuncularımız, kendilerine göndereceğimiz oyunları test ederek, düşüncelerini bize sunacaklar. Her türden oyuncular ile toplanacak bu gruba katılmak için başvuru formunu doldurarak bize e-posta olarak göndermeniz gerekiyor. Değerlendirilecek olan e-postalar arasında olumlu olanlar ile iletişime geçilecek. Sürekli yapılacak olan bu testlere katılmak için, bu işe zaman ayırabilecek oyuncular ilk tercimiz olacak.


Ad – Soyad 
Yaş - Cinsiyet 
Cep Telefonu 
İletişim Adresi 
T.C. Kimlik No 
Oyun Geçmişi 
Bilgisayar Bilgisi 
Kontak Bilgisi (e-posta, msn adresi, skype adresi v.b.) 

Yukarıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak Oyun Test Grubu başlığı(konu) ile info@joygame.com adresine e-posta olarak gönderiniz.

14 Mart 2012 Çarşamba

2 Dalda Altın Örümcek'e Adayız!

   10.su düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri'nde "Portal" ve "Topluluk, Sosyal İletişim" kategorilerinde aday gösterildik. Bundan sonra her şey, Halk Oylaması'nda belli olacak. 2 kategoride de ödül alacağımıza inanıyorum. Webrazzi ve LEVEL ödüllerinden sonra, bu ödüllerde bizi çok sevindirecek ve motive edici bir etken olacaktır.

   Bu ödülü almamızda en büyük gücümüz, her zaman bizi "Hep Destek, Tam Destek" sloganı ile destekleyen oyuncularımız olacaktır. Bu desteği biz de karşılıksız bırakmayacağız. Tıpkı Webrazzi'de olduğu gibi (Wolfteam'de Webrazzi'ye özel kampanya ve diğer oyunlarda ise etkinlikler yapıldı)) kampanya ve etkinliklerle sevincimiz destekçilerimiz ile paylaşacağız.


10. Altın Örümcek Web Ödülleri Oylaması'na Katıl