22 Nisan 2012 Pazar

Dünyanın En İyi Dans Oyunu M-Star Joygame'de!



Joygame olarak artık yerimizde duramıyoruz! 

Dünya dijital oyun çevreleri tarafından en iyi MMO Dans oyunu olarak nitelendirilen M-Star, Türkiye'nin Online Oyun ve Eğlence Portalı Joygame farkı ile Türkiye'de. Türkiye'nin en kaliteli oyuncuları Joygame'de olduğuna göre, bu oyuncular da en kaliteli oyunları hak ediyor. Biz de sizin için en kalitelisi sunuyoruz.

Haydi, oturmaya mı geldik? 

M-Star Türkiye'de sınırsız eğlence sizleri bekliyor. İster tek başınıza dans edin, ister partneriniz ile dans edin, isterseniz de dans grubunuz ile dans edin. Türkiye ve dünya müzik piyasasının en popüler müzikleri ile yerinizde duramayacaksınız. Karakterinizi bir kenara bırakıp, sadece M-Star müziğini açarak kalkıp odanızda dans edin! Oyun oynarken dans etmeyi de öğrenin! Karakterinizi en iyi şekilde kontrol edin ve oyunun en popüler dansçısı siz olun. Tüm puanları toplayın ve ilgiyi üzerinize çekin. 

Bir yıldıza yakışır eviniz olsun! 

Oyunda size özel bir eviniz var. Evinizi istediğiniz gibi dekore edin, partiler verin ve arkadaşlarınıza evinizde sınırsız bir eğlence sunun. Kendi zevkiniz ile dekore edeceğiniz bu ev, belki gelecekte gerçek hayatta dekore edeceğiniz eviniz için bir örnek olur. Arkadaşlarınızı evinize davet, evinize uygulayacağınız zarafet ve inceliği arkadaşlarınız da görsün. 

Modayı siz belirleyin! 

Binlerce kıyafet, takı ve aksesuar ile karakterinize şekilde verin. Tarzınızı karakterinize yansıtın ve oyunun en şık dansçısı olun. Oyuncular sizin şık karakterinize bakmaktan, dans etmeyi unutmasını sağlayın. 

Evcil hayvanınızı unutmadık! 

Onlarca evcil hayvan arasında, en sadık dostunuzu seçin. Onunla oyunlar oynayın, diğer oyunculara mesajlar gönderin. 

Ortak buluşma alanlarında sosyalleşin!

M-Star'da ortak buluşma alanlarında diğer oyuncular ile tanışabilir, sohbet edebilir, oyunlar oynayabilir, dans edebilir, tarzınızı gösterebilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Oralara giderken çok şık olmayı unutmayın. Herkesin gözü sizin üzerinizde olsun. 

ŞİMDİ DANS ZAMANIIIIIII! 


1 yorum: