16 Nisan 2012 Pazartesi

Joygame'in Yeni MMOFPS Oyunu S2 Son Silah Online




Merhabalar,

Bir çok oyuncunun "Joygame'den yeni bir MMOFPS istiyoruz" çağrısına kulak vermemek olur mu? Tabi ki hayır! İşte karşınızda S2 Son Silah Online!

Mükemmel ötesi bir MMOFPS olan S2 Son Silah Online yakında sizlerle olacak. Tabi ki, yine Joygame farkıyla.

S2 Son Silah Online birçok yönden, diğer MMOFPS'lerden farklı. Grafik olsun, ses olsun, konu olsun bu oyunun farkını her alanda hissedeceksiniz. Bir de bunların üzerine, Joygame etkinlik ve turnuvaları cabası olacak. Wolfteam gibi, etkinlik ve turnuvalara açık olan bu oyunda onlarca etkinlik ve turnuva sizleri bekliyor olacak.

FPS, Türkiye'de en sevilen oyun türlerinden biri. Bu kadar çok sevilen bir türe de bu kadar güzel bir oyun yakışır zaten. Oyunun en büyük tanıtımlarından birini de Joygame Türkiye Turu 3^de yapmayı planlıyoruz.

Biz hazırız! Siz de hazırlanın! Çok yakında, yeni MMOFPS oyunumuz S2 Son Silah Online ile karşınızdayız!

Oyunun tanıtım yazısı:

S2: Son Silah, Türkiye'nin Web Tabanlı ve Client Tabanlı Online Oyun Portalı Joygame'in, 2012'ye damgasını vuracak yepyeni Online FPS Oyunu! Birbirinden farklı kostümleri, çeşit çeşit silahları, modifiye edilebilir ürünleri, taktiksel ve stratejik haritaları, bitmek bilmeyen aksiyonu ile Son Silah - S2, Online First Person Shooter oyunlarını seven ve keyif alan herkesi bekliyor.
Yeni nesil grafikler, kendinizi savaş alanında hissettiren sesler, yepyeni modlar MMOFPS Son Silah -  S2'de hayat buluyor.S2 – Kapalı Beta testlerine katılmak için çok yakında sayfamızdan S2 Oyununun Kapalı Beta clientını indirebileceksiniz! Açılış tarihi için Facebook, Twitter, G+ sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın!


Arka sokaklarda buluşma zamanını beklerken arkanı kollamayı unutma!
Çünkü her şehrin kuralları vardır, dostum!


2 yorum: