28 Ekim 2011 Cuma

CengizHan 2 Açılış Etkinliği Fikirleri

Merhaba Dostlar,

Söz verdiğimiz gibi; yeni oyunlarımız ile 2012'ye bomba gibi giriyoruz!

Aralık ayında CengizHan2 Online'ı açacağız. Ben de, elimden geldiğince oyunun özelliklerini oyun başlamadan sizlerle paylaşacağım. Oyunun açılış etkinlikleri için de bomba fikirlerimiz var. Sizlerin de açılış etkinliği fikirleriniz var ise buradan yazın.

Örnek bir etkinlik için Kehanet Online açılış etkinliklerine göz atabilirsiniz:
Kehanet Online ilk 40 seviye etkinliği
Kehanet Online Türkiye'nin her yerinde ücretsiz

Cengizhan2 Online sosyal ağları aşağıdadır. Cengizhan2'nin sosyal ağlarına katılarak etkinlik ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz.

Cengizhan 2 Online Türkçe MMORPG oyununun Web sitesi için tıklayınız.

Cengizhan 2 Online Türkçe MMORPG oyununun Facebook sayfası için tıklayınız.

Cengizhan 2 Online Türkçe MMORPG oyununun Twitter hesabı için tıklayınız.

Görüşmek üzere.

8 yorum:

  1. Öncelikle iyi günler .

    Cengizhan ,ın nasıl bir oyun olduğu hakkında bir bilgim yok fakat bir etkinlik düzenlenebilir misalen kehanet online de olduğu gibi oyun 1 hafta önceden açılabilir ve bazı eksiklikler giderilebilir.Bu zaman diliminde de playerler sayfa içine buldukları hataları yayınlarlar bunun sonunda önemli olan bilgileri değerlendirerek oynadıkları oyunda örneğin;WOLFTEAM , KEHANET ONLİNE , SON DESTAN VS. gibi oyunlarda farklı hediyeler verilebilir.

    YanıtlaSil
  2. bu oyun daha az çocuksu değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle çocuksu değil :)

    YanıtlaSil
  4. Bu oyun yabancı bir oyunun sizin firmanız tarafından türkçeleştirilip sunulmasımı öyleyse isim alabilirmiyim merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle Merhaba Ben Wolfteam'den 12GuRkAn
    Bu Oyunun Özelliklerini Bilmiorum Ama Bence Oyunda Aynı Wolfteamdeki Gibi Bi Öğretici Olmalı Orda Hem Öğrenip Hemde Hediye Kazanmalı Ayrıca Oyun Userini Arttırmak İçin Sizin Diğer Online Oyunlarınızda Etkinlikler Yani Mesela Atıorum Cengizhan 2'de İlk 100 kişiye OYnadığı Veya Bu Oyunda Hediyeler Gelmesi Olabilir

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle oyun 1-2 hafta önce açılıp,
    Buglar,Dil Sorunları Düzeltilebilir.Hem Böylece Daha Az Sorun olur yada hiç olmaz. Buda Oyuncu sayısı Arttırır bence.1-2 hafta içinde Bug,Dil sorunu arayan oyunculara ekstra bi hediye verilebilir(oyun içinde).Oyunda Lvl almak zormu Kolaymı Bilmiyorum.Fakat oyun görevler üzerine kurulu ise görevlerden gelen tecrübeler ilk 1 hafta 2x olabilir.Yada oyuna katılan ilk 1000-2000 kişiye özel nakitli bir eşya verilebilir :)

    YanıtlaSil
  7. Kapalı betaya katılıp ( Mesela Örn. ) 5 Adet hata bildirimi yapan kişilere Wolfteam Oyununda 7 Günlük özel versiyon karakter, Rakion Online'de Osmanlı Seti. Bunlardan birini seçicez. Örnek verdim ha :) Birde anime oyunu değildir inşallah kehanet gibi pek sarmıyor

    YanıtlaSil