18 Ekim 2011 Salı

Durmak Yok Yeni Oyunlara Devam!

Selam Dostlar,

Bildiğiniz üzere 15 Ekim'de Kehanet Online'ı oyunserverin beğenisine sunduk. Kehanet Online büyük bir ilgi ile oynanmaya başladı. Açıldığı günün ertesinde internet cafelerde bile bir çok oyuncu tarafından oynanması, Metin2, Silkroad, Knight gibi yaşlı oyunların oyuncularının da ilgisini üzerine çekmesi Kehanet Online'ın geleceğinin ne kadar parlak olduğun göstermektedir. Oyunumuz, fantastik anime ve manga çizimlerinin hayranları için bulunmaz bir hint kumaşı gibi.

Türkiye'nin en büyük oyun portalı olmamızın gururunun yanında, bir de bunun verdiği bir hizmet sorumluluğu omuzlarımızda tatlı bir yük olarak duruyor. Bu yük hizmetlerimiz ve her türlü oyuncu kitlesine uygun oyunları oyunserverlere sundukça azalıyor.

Wolfteam, Rakion, Son Destan, Jamia ve Kehanet Online'dan sonra, şimdi de CengizHan2 ve ZombiRock ile oyunseverlere daha çok oyun seçeneği sunacağız. Böylece, Türk oyunseverler Joygame dünyasında daha çok seçme hakkına sahip olacak. Bu oyunların seçilmesinde en büyük oy hakkının oyuncularımızda olduğunu da hatırlatmak isterim. Yaptığımız oyun testlerinde oyuncularımızın oyunlara verdiği oylar bizim seçimizi en büyük ölçüde etkileyen faktördür. Kısacası;

"SİZ OYUNU SEÇİN, BİZ SUNALIM"


6 yorum:

  1. Shield oyunlar güzel bunlarında kapalı betasına katılmak istiyorum :P

    YanıtlaSil
  2. ZombiRock oyununu daha önce oynamıştım yabancı ismini hatırlıyamıyorum. Ama zevkli bir oyun hile olmazsa çokta güzel olur (SHR'ye rakion ve wolfteam enkazlarından sonra her ne kadar güvenemesemde umudum var hiç yoktan). CengizHan2 oyununu merak ettim doğrusu umarım metin2 tarzında saçma bir oyun değildir.

    YanıtlaSil
  3. Çıkış Tarihleriyle İlgili Bilgiler Var mı?

    YanıtlaSil
  4. aralıkda çıkıcak diyolar

    YanıtlaSil
  5. Zombie Rock TeamFortress2'nin Çakması gibi dursada Orjinal bir fikir olduğu aşikar. Umarım Kapatlı Beta Olur ve Bu Beta Tamamen Aklı Selim (!) Kİşiler Tarafından Test Edilir.

    YanıtlaSil
  6. Bana göre kehanet güzel değil ama troy iyi para yatırmayada gerek yok

    YanıtlaSil