8 Ekim 2011 Cumartesi

Kazanmanın Yolları

Merhaba Dostlar,

Bildiğiniz üzere 15 Ekim'de açılacak olan Kehanet Online'ın ilk 40 ve 55 seviye oyuncusu + belirlenen 16 cafede oynayan oyuncular arasında ilk 40 seviye olan oyuncu Monster Bilgisayar kazanacak. Bu bilgisayarı kazanmanın bazı püf noktaları var. (Kişisel önerilerimdir)

-Kehanet Online Bir MMORPG oyundur ve bu tür oyunlar parti halinde oynandıkça daha çok kazandırır. Bu nedenle arkadaşlarınız ile veya oyunda karşılaştığınız oyuncular ile mutlaka parti kurun ve kasmaya bu şekilde devam edin.
-Parti halinde kasmak size daha hızlı tecrübe puanı kazandırır.
-Parti halinde kasarak görevlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz.
-Parti halinde kasarken düşen eşyaları hemen lazım olan parti üyelerine dağıtarak, daha rahat ve güçlü bir şekilde kasmaya devam edebilirsiniz.
-Oyunda bulunan zindanları keşfedin ve bu zindanlardan seviyenizin rahatlıkla başarabileceği zindanlarda baş düşmana kadar ilerleyip, baş düşmanın verdiği tecrübe puanı ve eşyalardan yararlanın.

Parti kurarak gelişmek istemeyenlere de bir kaç önerim var.

-Daima kendi seviyenizden biraz daha düşük seviyede canavarlar ile mücadele edin. Bu şekilde zaman kaybınız olmaz ve görevlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz.
-Biriktirdiğiniz paralar ile mutlaka silahınıza yatırım yapın. Silahınız ne kadar güçlü olursa o kadar rahat gelişirsiniz.
-Size en büyük önerim en kısa sürede kendinize bir parti bulmanız :)

Bir elin nesi var? 2 elin Monster'ı var :)

Oyunu indirmek için geç kalmayın... Hemen aşağıdaki linke tıklayın.

KEHANET ONLİNE / TÜRKÇE ÜCRETSİZ MMORPG OYUN

6 yorum:

  1. Shield ben klavye,maus,kullaklık kazandım kapalı betadan ama halen ulaşmadı destek ekibine bildirdim ama cevap yok siz yolladığınıza emin misiniz (terstepki19)

    YanıtlaSil
  2. NEFER;

    Hediyeler daha gönderilmedi :)

    YanıtlaSil
  3. geçen hafta gelen mail'de kapalı beta hediyeleri yola çıktı yazıyordu :) ve mail gelecek yazıyordu bize ama mailda gelmedi destek'e bildirdim yeniden mail gönderdim hadi hayırlısı (etrafımdakiler seni kandırmışlar felan diyorlar sinir oluyorum en kısa zamanda gelirse çok iyi olur :) )

    YanıtlaSil
  4. bişey sormak istiyorum,

    Beta da görevler azdı

    görevleri arttırdınızmı 32 den 36 ya kadar bi kesinti sonrada teker teker görevler vardı bi işmize yaramıyodu

    iyi günler...

    YanıtlaSil
  5. Saol bilgiler için Samsunda görüşmüştük Shield :D

    YanıtlaSil
  6. 16 İnternet Cafe Nerden Bakıcaaz Halil :)

    YanıtlaSil